Een Terugblik Op De Koffiekar Tour Door Nieuw-West

Een Terugblik Op De Koffiekar Tour Door Nieuw-West

Betrokkenheid van Bewoners

Nieuw-West heeft de afgelopen weken een levendige en kleurrijke periode gekend met de koffiekar tour. Deze tour, georganiseerd om bewoners te betrekken bij het Nationaal Programma en hun wensen voor de wijk te verzamelen, heeft op verschillende pleinen plaatsgevonden en bleek een groot succes.

Feestelijke Muzikale Acts

De koffiekar stond centraal bij deze ontmoetingen, waar bewoners niet alleen de kans kregen om hun wensen uit te spreken en deze op foto vast te leggen, maar ook om te genieten van een divers entertainmentprogramma. De muzikale acts zorgden voor een feestelijke sfeer. De kawinaband ‘Wi Egi Sani’ bracht traditionele ritmes die iedereen aan het dansen kreeg, terwijl de zangeres Milene de harten van velen raakte met haar prachtige muziek.

Kindvriendelijke Activiteiten

Ook de kinderen werden niet vergeten. De ToetieCrew zorgde voor stralende gezichten met hun glittertattoos en schminkkunsten, waardoor de pleintjes niet alleen gevuld waren met muziek en gezelligheid, maar ook met kleurrijke en blije kinderen.

 

Waardevolle Inzichten en Toekomstige Plannen

Deze reeks ontmoetingen heeft ons veel waardevolle inzichten gegeven. We hebben direct van de bewoners gehoord wat hun wensen en behoeften zijn voor Nieuw-West, en deze input nemen we mee in de volgende stappen van het Nationaal Programma.

 

Vooruitblik op Nieuwe Reeks

We kijken met trots terug op deze succesvolle reeks en zijn dankbaar voor de enthousiaste deelname van de bewoners. De koffiekar tour heeft bewezen dat er een sterke gemeenschap bestaat in Nieuw-West, en we zijn vastberaden om hierop voort te bouwen.

Met de geleerde lessen uit deze reeks, kijken we ernaar uit om binnenkort een nieuwe reeks te organiseren. Samen blijven we werken aan een beter en mooier Nieuw-West. Blijf ons volgen voor updates en nieuwe data.